yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış bapsı ismi ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca dokumada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bağırsakeriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri alelumum yangına, korozyona ve alım koşullarına dayanıklı çelik veya hileüminyum kabil bozulmamış malzemelerden strüktürlır.

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın baplarının üretim amacı sima esenlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, takkadak şu denli insanın serica çıkış yapabilmesi sinein yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve zorlamasız olması demeına gelir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin taçı sıra, yangın bapları ekseriyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere vesair Yangın Kapısı yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet bağırsakin tercih edilir.

Sonunda imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar davranışlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride kuşatılmış kalabilir.

Report this wiki page